Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vélemény? Szerintetek milyen...

Vélemény? Szerintetek milyen lett?

Figyelt kérdés

[link]

Komoly vélemények, kritikák érdekelnének!

Semmi sem gépi, hanem normál hangszerek: akusztikus és basszus gitár, szintetizátor és dob külön-külön felvéve, majd egymásra téve.

2015. jan. 3. 00:24
 1/9 anonim ***** válasza:

JavaScript is disabled

You need to enable JavaScript to use SoundCloud

Tedd fel mp3-ban.

2015. jan. 3. 00:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Dalszöveggel is érdekelne a verzió:)

Szerintem nagyon jó, tehetséges, aki csinálta.

Jó zenénél nehéz kritikát mondani, mert egy zene vagy tetszik vagy nem. Ízlés kérdése.

A rossz zenét könnyebb kritizálni, de ez kellemes.

2015. jan. 3. 01:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak szerintem olyan az eleje, mint a Sweet Home Alabama-nak?

Ha zenélni akarsz, akkor igazi hangszerrel alkoss, ez egy szemét.

2015. jan. 3. 01:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó kommentelőnek : olvasd el a kérdező tájékoztatását eredeti hangszerelés és a sávokat külön rakta fel és stúdió minőségi utómunkával látta el . Nem értesz hozzá , nem vagy kritikus és ilyet se tudsz készíteni .
2015. jan. 3. 01:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok egy zenészguru, de végig hallgatva a kérdező zene összeállítását, és a kedvencemet a sweet home alabama számot.. nos van némi hasonlóság. Mintha a kérdező lelassítva de az elejét a Lynyrd Skynyrd-tól koppintotta volna.. Hogy jó e?? Fogalmam sincs. Szerintem ilyen koppintásokat akár lassúbbra veszem, akár gyorsítom bárki tud csinálni akinek van némi hozzáértése a zene hangszerekhez.

Ma már bármilyen jó kis géppel lehet jó zenéket csinálni ha belefekteti az energiáját.

De dicsérem a kérdezőt mert ennek ellenére nem rossz amit csinált. Legalább értelmes dolgokkal foglalkozik, és talán idővel alkot olyan zenét ami nem fog semmi más slágerre emlékeztetni másokat, de jó lesz..

További sok sikert.

2015. jan. 3. 02:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de az elején tényleg a Sweet home Alabama ugrik be kapásból. Zeneileg rendben van, profi munkának tűnik, de hacsak nem feldolgozásokat akarsz játszani kicsit bátrabbnak kell lenni és nem korábbi slágerekből kéne ihletet meríteni.
2015. jan. 3. 02:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket.

Nem koppintásnak szántam, esküszöm az égre, nem is ismertem eddig ezt a sweet home című számot, legfeljebb tudat alatt.

Van egyébként több számom is, szöveggel is, csak nincs aki tud énekelni. Ha egyszer lesz, akkor Lucifer hallhatod talán úgy is.

2015. jan. 3. 09:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem a Farmerama zenéjére emlékeztet :D De egyébként jó! Kellemes hallgatni, és egyáltalán nem tűnik amatőr munkának :)
2015. jan. 3. 13:57
 9/9 anonim válasza:
Szerintem nem rossz munka, de többet nem írnék mert nem tetszik. Szimplán azért, mert más stílusú zenéket szeretek.
2015. jan. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!