Valaki aki érez magában egy kis kreatív szikrát, az tudna-e nekem írni egy verset vagy valami bemutató szöveget?
Biztos tudjátok de hamarosan itt van a Karácsony. Egy idő amikor a mind család, mind az osztály összegyűlik és ajándékot ad egymásnak.
Ez alkalommal úgy néz ki, hogy én a karácsonyi húzáson egy lány, nevén Emesét húztam ki. Beszélgetni nem szoktam vele, se azokkal akik ismerik. Ajándékot már találtam neki, az meg van.
Csak egy problémám van: Az osztály tagjai kikötötték azt, hogy mielőtt odaadjuk a másiknak az ajándékot, az előtt beszélnünk kell róla. Én szeretnék kedves lenni és ahogy a kérdésben leírtam egy rövid verset vagy valami bemutatót akartam írni. DE akkor jött a felismerés, hogy bennem nincs egy szemnyi kreativitás se, főleg az irodalom (írás) terén. Ezért fordulok hozzátok barátaim, hogy valamelyikőtök aki vállalkozna egy ilyen feladatra, az fabrikálhatna nekem egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!