Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tudnátok nekem könyveket...

Tudnátok nekem könyveket ajánlani?

Figyelt kérdés
Imádom Japánt, elolvastam a Gésa emlékiratait, nagyon imádtam, sírtam is rajta de ez mellékes :D a II. Világháború témát is szívesen olvasom, abban a témában is olvastam már, de az ilyen témák alatt nem valami száraz leírásra gondolok, hanem hogy tele van cselekménnyel, esetleg szerelemmel, de mégis van komoly mögöttes tartalma. Tudom hogy most nagyon tág fogalmat adtam meg, de esetleg nem tudtok valamit ajánlani? A fantasyt is nagyon szeretem, de leginkább most valami Jápanban játszódó történetet szeretnék, valami történelmit.

2014. dec. 14. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát Japánosat nem hinném, hogy tudok ajánlani, nem tudom, a Vietnami háborúval hogy állsz, ha ezt a témát is szereted, akkor ajánlom Danielle Steel Saigon című könyvét. Van benne szerelem, és komoly, mögöttes tartalom is. Én imádtam. Tudom, Danielle Sttel kapcsán az jut eszedbe, hogy csöpögős, túl romantikus, de ez nem az volt. Azt hiszem ez az írónő egyik legjobb regénye! :)
2014. dec. 14. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam.

Japán+II VH: Nekem a Meztelenek és Holtak ugrott be.Nagy könyv.Szó szerint és átvitt értelemben is.

2014. dec. 14. 11:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Pontyok úsznak a tavaszi égen -könyv a ottani mindennapokról

Vörös nap -alaposan felderített hátterű izgalmas krimi japán szereplőkkel

v válogass innen:

[link]

Üdv R.

2014. dec. 14. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket :)
2014. dec. 15. 15:56
 5/6 anonim válasza:

Ibusze Maszudzsi : A fekete eső

ez a regény a hirosimai robbanás után játszódik, egy Jaszuko nevű lányról szól, én megpróbáltam elolvasni,de két és fél oldal után letettem( nekem még 14 évesen elég nehéz )

2014. dec. 15. 18:23
 6/6 Ezeöccá ***** válasza:
Egyszer udvaroltam egy Yasuko nevű lánynak~
2014. dec. 15. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!