Szerintetek melyik kép lenne a legjobb a Slipknotról?
Le szeretném rajzolni. Én nem nagyon ismerem a bandát meg úgy általában kicsit más a beállítottságom, ezért nem tudom, hogy mi az igazán rájuk jellemző, mi a legkifejezőbb velük kapcsolatban. A legtöbb kép, amit találtam nagyon sötét meg füstös, amin persze, nem lepődök meg, de nem tudom lerajzolni mert így nem látom rendesen. Ha jól tudom, az illető kedvence Mick (?)....szívesebben rajzolnék csak egy személyt például őt, de nem vagyok benne biztos, hogy ő a kedvenc illetve egy banda egészében banda nem? Remélem a válaszolók között akad majd rajongó is:) Ha valaki ráér, akkor örülnék, ha linkelne nekem párat, ami szerinte szép.:)
A bandáról nem találtam túl jó képeket, rajzokat. Talán ez tetszett a legjobban.
Külön-külön viszont volt pár, ami tetszett, ez is pl.:
Szerintem az is megnehezíti a döntést, hogy az idők során több fajta maszkot is viseltek. Nekem például nem a legújabb maszkjukban tetszenek a legjobban, hanem egy régebbi verzióban. Én az egész bandát rajzolnám, bár nekem nincs külön kedvencem, ha Slipknotra gondolok, akkor az egész bandára gondolok.
Kerestem pár képet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!