Hogyan fejeznétek be ezt a rajzot?
Figyelt kérdés
Elsősorban egyszerűbb, geometriai formákban kéne gondolkodni. Én inkább szögletes, keményebb alakokra, szögekre, gondoltam, de nem tudom, hogy mit rajzoljak rá. Esetleg háromszögek, amik hegyekként funkcionálnak, de az meg túl konkrét..., meg olyan egyszerű lenne. Eddig szerintem nem túl érdekes, ezért szeretnék valamit, ami feldobja. Eddig lilás, rózsaszínes színeken gondolkodtam vagy esetleg a kék miatt még a sárga jött szóba, de nem tudom, hogy mivel töltsem ki. A képet privátban küldöm.2014. nov. 9. 13:01
1/2 anonim válasza:
Egy kép sokat segítene, sajnos erre nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!