Photoshopban lehet színezni fekete-fehér rajzot?
Élethűen szoktam rajzolni (azaz nem mesefigurákat vagy ilyesmi), legtöbbször portékat de néha csendéletet is, viszont mind fekete-fehér.
Megkértek rá, hogy készítsem el színesben is. Egyszerűbb lenne bevinni a gépbe és photoshopban (vagy más programban?) kiszínezni, de nem igazán ismerem az ilyen programok használatát, nem is tudom, lehet-e színezni vele mindent. Mert jó, mondjuk arcot vagy almát biztos, de pl. hajat lehet?
Én is csináltam már ilyet, persze az eredmény nem lett olyan szép, mintha eleve színesbe csináltam volna:
Fekete-fehér
Színes
De ha neked ilyen szinten megfelel, akkor használd te is a Photoshopot...amúgy láthatod, hogy a tónusozáson is csináltam változtatásokat a Photoshop segítségével, de mivel ez egy karikatúra, nem olyan nagy baj, ha rosszak a textúrák, mint mondjuk egy csendéletnél, és egyébként is hanyag munka volt részemről, szóval ha kicsit több energiát fektetsz bele, akkor jól is kisülhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!