15' hírnév mindenkinek jár.
Ő 18'-et csinált magának.
Igaz, hogy semmi haszna, de enélkül szük ismeretségi körén kívül ki tudta, hogy egyáltalán él?
(Bocsánat, lehet haszna. Ha van barátja, ő megmenekül 2 napig a hangos veszekedéstől, mert a leányzó a rekedtségtől biztos nem képes erre!)
És ennek mi értelme volt? Ez lenne a művészet? Mehet celebnek, oda úgyis ilyen ordítós viszketegségben szenvedőket keresnek.
Kár, hogy nem jártam arra.Szívesen betömtem volna a száját egy pár használt zoknival.
12.54
szerintem azok tudtak róla hogy él, akik járnak színházba. néha legalább...
Biztos fájt valamije....
De most gondolom olyanokat kellene írni, hogy magas művészet, meg szabadság, meg diktatúra, meg csak így lehet elviselni ami az országban folyik, meg hasonlók. Majd nyugati lapok biztos megírják, így tüntetett egy mértékadó művész az orbáni diktatúra ellen, és lehet hörögni.
Az átlag magyar többség teszi a dolgát és letojja, hogy egy feltűnési viszketegségben szenvedő hisztis .csa ott üvöltött egy negyedóráig.
Nem kell magas művészeteket beleképzelni. Egyszerűen sok embert ihlet meg, kit így, kit úgy. Ezt az "alkotást" elég sokféleképpen értelmezik. Például itt is egy:
De van még jó sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!