Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek a rockzene amikor...

Szerintetek a rockzene amikor a szövegeknek van mondanivalója vagy éppen instrumentális (60-as,70-es,80-as) mire nevel vagy mit mozgat meg az emberekben? Milyen érzések vannak bennetek? A szövegre figyeltek?

Figyelt kérdés
Aki szereti is a stílust az válaszoljon kérem.
2014. okt. 5. 20:55
 1/4 anonim válasza:
Én szeretem benne, hogy viszonylag nyugodt ember vagyok, de a keményebb rockra tombolhatok. A ligtosabban meg az a jó, hogy lehet rá táncikálni és lazulni. :D Sokszor hallgatom instrumentélban, de néha a szövegre figyelek, változó. Vannak olyan számok, amiknek kifejezetten gyönyörű és sokatmondó szövegük van. Ezért szeretem én ezt a műfajt. :)
2014. okt. 6. 18:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a furcsa ebben, hogy finomabb, visszahúzódó alkat vagyok, nem iszom, nem dohányzom, semmi kábítószer, mégis vonz a rockzene. Mindenki kapcsolatba hozza a rockzenét a droghasználattal, az alkohollal, a szexualitással nyilván nem teljesen alaptalanul, hiszen Woodstock. Altamont vagy maga a hippi korszak szellemi-eszmei ideológiájára ez erősen hatott. Akinek viszont csak ennyiről szól az egész az inkább ne is hallgassa.
2014. okt. 6. 19:07
 3/4 anonim válasza:

Igaz, régebben jellemző volt arra aki rock zenét hallgatott, hogy züllött életet él, de ez ma már annyira nem függ össze szerintem. Vagyis az ismertségi körömben, aki ilyeneket hallgat egyáltalán nem dorgos vagy alkoholista. Én is hallgatok Slipknotot, Kornt vagy akármilyen durvább zenét nem vagyok pszichopata, ez mellett ugyanúgy szeretem a költészetet is. És sokan általánosítanak, de attól még hogy valaki rockczenét hallgat lehet tisztességes ember.

Első voltam.

2014. okt. 6. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Bizony általánosítanak. Nagyon szeretem a Doors-ot, Rolling Stones-ot az akkori zenéket. Hobo sokat jelent számomra mindmáig.
2014. okt. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!