Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ezt milyen programmal csinálják?

Ezt milyen programmal csinálják?

Figyelt kérdés
Gondolom valami egetrengetően drága, nagyon profi grafikus program, amit nem akárki szerezhet meg magának...ha tévedek, ha nem, aki ismeri, elmondaná, milyen program ez, és írna nekem róla pár szót? Esetleg (bár nem sok rá az esély), ha mégiscsak meg lehet valahogyan szerezni, akkor küldene linket, vagy valamit? Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 12. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit csinálnak milyen programmal?
2014. szept. 12. 21:58
 2/8 anonim válasza:

Szerintem te valami CAD programra gondolsz, azok tudják a 3D-t.Most felsorolok párat:

Inventor,AutoCAD,SolidWorks,Blender(legyen egy nyílt forrású is)

És a Solidedge amit diák lincenszel lehet kapni 3 évre.

2014. szept. 12. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
A Blender nem CAD. Egyébként meg fogalmad sincs, mire gondolt a kérdező, csak annyit tudunk, hogy valami 3d.
2014. szept. 13. 12:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek, a link lemaradt, este volt, ilyenkor szottyadt az agyam...itt vannak a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 13. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Na, ezeket nem CAD-del csinálják úgyhogy amiket a második írt, azokat felejtsd el, azok nem erre valók. Kivéve a Blender, az egy jó ingyenes modellező, azzal lehet ilyet. Profibbak közül mondjuk 3dsMax, Maya, Zbrush, Cinema 4D, meg van még pár.
2014. szept. 13. 13:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Most utánanéztem a Blender-nek, és azzal bőven meg lennék elégedve, nem szükséges profibbak lennie. Letöltöttem két helyről is, az egyik a szoftverbázis, azt elég megbízhatónak vélem, de javítsatok ki, ha tévedek. Olvastam, hogy nehéz megtanulni a Blender használatát, de nem hiszem, hogy lehetetlen. Végigolvastam a wikipédiáját, de az alapdolgokon kívül nem tudtam meg semmit, aki használt már ilyet, elmondaná, mi fogad? Milyen lesz, hogy kell kezdeni? (lehet, hogy kirakok erről egy új kérdést, de azért leírtam ide is)
2014. szept. 13. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Youtube-on nézegess hozzá tutorialokat, amikből az alapokat meg tudod tanulni, aztán szépen lehet haladni a bonyolultabb dolgok felé és magadtól felfedezni a funkciókat.
2014. szept. 13. 14:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudok angolul, és semmit sem értek belőle...

Emberi fej létrehozásáig szeretnék eljutni, úgy gondolom, a képességem megvan hozzá, de egyenlőre ott tartok, hogy nem tudom eltüntetni azt a kockát, amit az elején kiad, és nem tudok más formát csinálni belőle, mert nem értem a programot.

2014. szept. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!