Az mitől függ, hogy a basszusgitárt ujjal vagy pengetővel pengetik?
Meg ha kipróbálod mindk2tővel észreveheted hogy ujjal kicsit lágyabb kiesésű hangot ad, míg pengetővel egy kicsit jobban megtépődik. De ezek olyan kicsit különbségek hogy beszélni is fölös róla :)
Am én pengetővel sokkal gyorsabb is vagyok, viszont a banda nem szereti, mert akkor nekik kell hozzám igazodniuk, nem nekem hozzájuk. De a csapat az csapat :)
Úristen, a második mennyi hülyeséget összehordott...
Egy az, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy egy bazzgitáros mivel penget, teljesen más hangja lesz ujjal, és más pengetővel pengetve.
"Am én pengetővel sokkal gyorsabb is vagyok, viszont a banda nem szereti, mert akkor nekik kell hozzám igazodniuk, nem nekem hozzájuk."
Ez meg úgy ahogy van baromság, a sebességen nem változtat egy pengető, vagy ha igen, akkor ott nagyon nagy a baj. Meg mi az, hogy akkor nekik kell hozzá igazodniuk??? A dobhoz igazodik mindenki, mert a dob adja a ritmust! Jézusom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!