Mi történt a mai zenékkel?
A popzene mindig ilyen volt.
Én nem nézek sem tv-t, sem rádiót nem hallgatok, de a munkahelyemen sokat szól a rádió. Ugyanaz a 15 szám megy egész nap, 2 óra után gyilkolni tudnék attól a szeméttől...
Érdekes, amit mondasz, mert nekem nagyon fontos a dalszöveg. sokszor egy tényleg jól meghangszerelt zenét sem tudok élvezni, ha gagyi a szövege. De az ellentéte is létezik: rocker létemre szeretem például a Savage Gardent, és ezt sok rock rajongó nem érti, de szerintem nekik átgondolt szövegeik vannak, amelyek nem 2 perc alatt születtek. (Vagy ha igen, jól leplezik.) Nem is arra vágyom, hogy minden dalban legyen valami nagy kinyilatkoztatás. Nyugodtan szólhat arról is, hogy megyünk a strandra. De akkor szóljon róla tisztességesen. Látszódjon, hogy valaki dolgozott vele. Szóval én megértem, amit mondasz.
Ez a szöveg jutott eszembe a kérdésedről: :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!