Melyik Pasztellt érdemes megvenni?
Jelenleg van egy Toison D'or 24 db-os készletem de keveslem a színt benne és elég keménynek is találom a pasztellt. Jó lenne ha picit puhább lenne és több réteget tudnék egymásra rajzolni. 10 ezer ft-om lenne új krétákra ezt néztem ki, ez jobban megfelelne a céljaimnak szerintetek? Esetleg más készletet tudtok ilyen árban ami ennél jobb?
Én mungyo galleryt használtam. Azt nem tudom mennyire tartós,viszont jól lehet keverni, de azt nem lehet felesbe kapni.Ami miatt szerettem,hogy egyenletes minősége volt. Van a masters pastel (már a neve is ..) na szóval az karcos,kemény. Sajnos a pannonos pasztellek között is vannak,amikben kemény szemcsék vannak.
Ezektől már csak drágábbak vannak 400-500 Ft/db vannak,de gondolom az nem érdekel. Igazából a faber castellal én is szemezgettem már,de nem ismerem annyira,csak láttam valakit használni.
Igazából az a jó,ha darabra is tudod venni,mert vannak színek,amik gyorsan fogynak,mások meg alig.
Igazából a félkemény is sokkal puhább,mint a Toison D'or.
Na szóval nem tudom mennyire profi cucc ez,de kezelhetőségben jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!