Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mibe kerülhet egy eredeti...

Mibe kerülhet egy eredeti Novák Lajos & egy Varga Nándor Lajos kép?

Figyelt kérdés

A héten került hozzám két kép. Nem foglalkozom antik cuccokkal, így aztán lövésem sincs a művészeti tárgyak értékéről. Hosszas internetes kutakodás és előzetes tippelgetés (nevek) után előkerült a két fentebbi alkotó. Mindkét kép be van keretezve, konkrétan a két alkotás nem szerepel az interneten.

1. Varga - Visegrád

2. Novák - Dömös

Mindkettő fekete-fehér, talán metszetnek hívják az ilyen típusú alkotásokat, nem tudom.

2014. aug. 2. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kedrezo!

Minden muveszeti alkotas annyit er, amennyit adnak erte. Itt nincs "listaar", amibol "flottakedvezmenyt" adhatsz, ha mindkettot ugyanaz vasarolja meg.

Probalkozz Pesten galeriakban.

Udv R.

2014. aug. 3. 06:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ez örökérvényű. Így már nem is nagyon értelmes a kérdésem.

Már utánakérdeztem pár helyen, hogy honnan tudni eredeti-e, stb... Egy hasznos válasz érkezett.

Sajnos nem pesti vagyok, hanem tolnai, így nem érné meg az utat. Találtam egy helyet a neten (pesti galéria), ahol ingyenesen fotó alapján értékbecslik a képet, hát kíváncsian várom. Máshol ezért elkérnek 2500 pénzt is.

2014. aug. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!