Mibe kerülhet egy eredeti Novák Lajos & egy Varga Nándor Lajos kép?
A héten került hozzám két kép. Nem foglalkozom antik cuccokkal, így aztán lövésem sincs a művészeti tárgyak értékéről. Hosszas internetes kutakodás és előzetes tippelgetés (nevek) után előkerült a két fentebbi alkotó. Mindkét kép be van keretezve, konkrétan a két alkotás nem szerepel az interneten.
1. Varga - Visegrád
2. Novák - Dömös
Mindkettő fekete-fehér, talán metszetnek hívják az ilyen típusú alkotásokat, nem tudom.
Kedves Kedrezo!
Minden muveszeti alkotas annyit er, amennyit adnak erte. Itt nincs "listaar", amibol "flottakedvezmenyt" adhatsz, ha mindkettot ugyanaz vasarolja meg.
Probalkozz Pesten galeriakban.
Udv R.
Igen, ez örökérvényű. Így már nem is nagyon értelmes a kérdésem.
Már utánakérdeztem pár helyen, hogy honnan tudni eredeti-e, stb... Egy hasznos válasz érkezett.
Sajnos nem pesti vagyok, hanem tolnai, így nem érné meg az utat. Találtam egy helyet a neten (pesti galéria), ahol ingyenesen fotó alapján értékbecslik a képet, hát kíváncsian várom. Máshol ezért elkérnek 2500 pénzt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!