Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tényleg elkéstem? Már nem...

Tényleg elkéstem? Már nem lehetek színésznő?

Figyelt kérdés
Eddig sosem játszottam színjátszókörben, de iskolai előadáson már sokszor. Legnagyobb álmom, hogy színésznő legyek, de mindenki azt mondta, hogy már késő elkezdenem erre összpontosítani. Tényleg így van? 16/l

2014. júl. 26. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem.
2014. júl. 26. 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ének, zene, mozgás, versmondás - ha ezeket gyakorlod, nincs elkésve. Nem igazán a színjátszó készt fel, bár az is kell azért, hogy fesztelenül mozogj a színpadon. Ha egy hangszert tudsz vinni a felvételire, + pont.
2014. júl. 26. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van tehetséged, tudsz énekelni akkor nem. Általában azoknak kell korán elkezdeni akiknél ez nagyban hiányzik.
2014. júl. 26. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ezerrel gyakorolsz, akkor nem. És nem csak a fizikai, de a szellemi "erőnléted" is jó ha toppon van, olvass minél többet, Színház folyóiratot, Criticai lapokat, járj minél többet színházba. Ennél többet nem lehet tenni. Aztán meg imádkozni, hogy jó osztályfőnök indítson osztályt a színműn és tetsszen neki a te karaktered.
2014. júl. 29. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!