Amikor depressziósabb hangulatban vagytok akkor olyan könyveket olvastok, ami megnevettet, kiemel vagy ami az adott lelkiállapototoknak megfelelő?
Kedves kerdezo!
Nekem, depresszios allapotom eseten az valt be, h depresszios zenet hallgatok, depiresszios konyveket olvasok, (plusz sajnalom magam, nyalogatom a sebeim stb). Azert, mert a depis dolgok joool lenyomnak a depi aljara, onnan meg mar el lehet rugaszkodni felfele. Olyan ez mint pottyantos budiba esni: le kell merulni a sz*ros godor aljara, h ott valami szilardat talalj, es onnan ellokheted magad felfele. Ugy vettem eszre magamon, h ha nem kuzdok mindenaron h jobb kedvem legyen, hamarabb elmulik a rossz.
Nekem ez a modszerem, pszichoogus nem velemenyezte!
Udv R.
Kedves Válaszolók!
Tudnátok említeni ilyen műveket?
En nekem valahogy nincs kedvem olyankor vidamkodni. Volt h probalkoztam vidamabb zenevel, de nem lett tole jobb kedvem. Depis zenet hallgatok, olyan filmet nezek stb. erre jon az onsajnalat, a baratok segitoszandekkal intezett szavai es aztan jol kibogom magam... majd kezdodik elorol.
(sajnos nem talalkoztam meg igazan jo konyvvel, igy ajanlani nem tudok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!