Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Amikor depressziósabb hangulat...

Amikor depressziósabb hangulatban vagytok akkor olyan könyveket olvastok, ami megnevettet, kiemel vagy ami az adott lelkiállapototoknak megfelelő?

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Nekem, depresszios allapotom eseten az valt be, h depresszios zenet hallgatok, depiresszios konyveket olvasok, (plusz sajnalom magam, nyalogatom a sebeim stb). Azert, mert a depis dolgok joool lenyomnak a depi aljara, onnan meg mar el lehet rugaszkodni felfele. Olyan ez mint pottyantos budiba esni: le kell merulni a sz*ros godor aljara, h ott valami szilardat talalj, es onnan ellokheted magad felfele. Ugy vettem eszre magamon, h ha nem kuzdok mindenaron h jobb kedvem legyen, hamarabb elmulik a rossz.

Nekem ez a modszerem, pszichoogus nem velemenyezte!

Udv R.

2014. júl. 17. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ami megfelel neki. Egy idő után elveszti a dal a súlyát, a jelentőségét, és egy időre a problémám sem tűnik olyan hatalmasnak és fájdalmasnak. Egyszerűbb feldolgozni valamit úgy, hogy sokat foglalkozom vele, mint hogy elnyomjam magamban. Kutyaharapást szőrével :)
2014. júl. 17. 09:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Tudnátok említeni ilyen műveket?

2014. júl. 17. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:

En nekem valahogy nincs kedvem olyankor vidamkodni. Volt h probalkoztam vidamabb zenevel, de nem lett tole jobb kedvem. Depis zenet hallgatok, olyan filmet nezek stb. erre jon az onsajnalat, a baratok segitoszandekkal intezett szavai es aztan jol kibogom magam... majd kezdodik elorol.

(sajnos nem talalkoztam meg igazan jo konyvvel, igy ajanlani nem tudok).

2014. júl. 18. 01:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Viszont próbálom kideríteni már egy ideje, hogy gyakorlatilag a második világháború vagy más háborúk idején, éltek az emberek a szegénységben és mégis jobban érezték magukat. Ma mondhatjuk béke van (de mégsem) és kiábrándultak, fásultak az emberek. Szerintetek miért?
2014. júl. 18. 09:52
 6/7 anonim válasza:
Én olyankor nem nagyon tudok olvasni. Amikor teljesen padlón vagyok akkor képtelen vagyok bármit csinálni. Első mondat után összefolynak a betűk.
2014. júl. 31. 17:27
 7/7 anonim válasza:
Olyankor nem TUDOK olvasni. Hard rockot hallgatok.
2014. aug. 5. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!