Pár hete kezdtem festegetni, mi a véleményetek róla? Papírképek. Köszönettel veszem, ha írtok!
(A fotók sajnos nem mindig a legjobbak)
Nem néztem végig minden festményed, de amit láttam, tetszett. Itt, ezen a fórumon hagyományosan a legtehetségtelenebb emberek vonultatják fel a műveiket, így a te kérdésedre is reflexből ferde szemmel kattintottam, de őszintén, meggyőztél. Mindazonáltal a megvalósítás hagy némi kívánnivalót maga után, de abba belejöhet az ember.
Nem gondolkodtál még azon, hogy mellékállásban verseket vagy novellákat illusztrálj? Ez például kifejezetten jól mutatna néhány verssor alatt: [link]
Igaz, hogy a laikusok attól esnek hasra, ha valaki fényképszerűen, realisztikusan másol - csak annak nincs értelme. Amit te csinálsz, annak viszont van valamennyi.
Komolyan.
Ezeket tényleg te készítetted?
Nekem nagyon hasonlítanak valamelyik festő műveire, csak most nem jut eszembe a neve.
Erre nem nagyon tudok mit válaszolni. Vannak olyan ismerőseim művészkörökben, akik majd megvesznek az absztrakt képekért, én őszintén szólva olyan nagyon nem rajongok értük. Nehéz is értékelni úgy, hogy nem tudom rólad azt, hogy vajon tudsz-e megfesteni egy realista portrét. Picasso például tudott azt is, ős is azzal kezdte, és csak fokozatosan alakult át a stílusa azzá az erősen stilizált képvilággá, amit általánosságban ismerünk.
Viszont ahogy végignéztem a képeidet, azt kell mondjam, látok mögöttes tudást és látom a tartalmat is, ami ritka eset azok közt, akik itt kérdezik meg, jók-e a képeik.
Volt-e már saját kiállításod vagy tagja vagy-e valami helyi képzőművész klubnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!