Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a rajzomról?

Mi a véleményetek a rajzomról?

Figyelt kérdés

[link]

Kritikát is elfogadok, tanácsokat, hogy még mit csináljak vele. :)

2014. jún. 9. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha már így megkérdezted,akkor nekem is főleg a nyaki résszel van gondom. Persze ha gondolod küld el a fotót és akkor kiderül,hogy van.
2014. jún. 10. 08:27
 12/20 anonim válasza:
Alakul, tényleg a nyak az egyetlen gond, referenciafotóval tudunk segíteni :)
2014. jún. 10. 11:12
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Az első nem hiszem, hogy komolyan gondolta. :D

Igen, a testet nehezebb volt rajzolni, még nem rajzoltam ilyen testtartású lovat.

eredeti: [link]

tudom, van jópár eltérés, de az arányokra próbáltam figyelni.

2014. jún. 10. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:
hmm, nos az eredetin is azt látom gondnak,most már tényleg meg kell néznem egy lovat:)
2014. jún. 10. 14:47
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem is van egy kis gond a tekergozo testevel es nyakaval, eletszerutlen, de amugy nekem tetszik :)
2014. jún. 10. 15:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez nem fotó, hanem digitális festmény.

Itt is ugyanaz a probléma, szerintem túl hosszú a nyak.

Lehet, hogy tévedek, nem értek a lovakhoz, itt találtam egy oldalnézeti képet, ami végső soron igazolja, hogy nem lehetetlen a testtartás:

[link]

Attól még az az ember benyomása, hogy ott nem stimmel. Valószínűleg rájátszik az is, hogy a fej teljesen szemből van a többi rész meg fordul.

Szunyoghy András grafikusművész biztosan tudná, ő foglalkozott ló- (és más állatok) anatómiájával.

2014. jún. 10. 16:18
 17/20 A kérdező kommentje:
Én lovas vagyok, majd hétvégén próbálom megfigyelni, esetleg lefotózni ilyen nézetből. :) Az eredetin is fura valóban, de nagyon megtetszett a stílusa és kiakartam próbálni a fekete kartonra rajzolást. Ha én javítottam volna ki, még nagyobb gubanc lett volna szegény lóval. :D
2014. jún. 10. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez baromi jó!! Szép munka, ügyes!:)
2014. jún. 10. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
A feje nagyon szép, és hatásos, de a nyaka, teste tényleg nem lett olyan jó... :/ Már az eredeti "fotón" sem élethű, de a rajzon kifejezetten ... furcsa. De egyébként szép nagyon :)
2014. jún. 10. 21:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Aaaaa lovas *-* nekem is ideadhatod :3 :D
2014. szept. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!