Jobbkezes íráskor, balkezes rajzoláskor?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam meglátta, amint rajzolok és megkért arra, hogy kulcsoljam össze az ujjaimat, mintha imádkoznék. Megtettem és mondta, hogy függetlenül attól, hogy jobbkezes vagyok én igazából balkezes vagyok; látja, mikor rajzolok és akkor is, mikor összetettem a két kezem.
Hogy van ez? Hogy érthette ezt? Bal kézzel se írni, se rajolni nem tudok.
2014. jún. 6. 10:23
1/1 anonim válasza:
Van egy ilyen "elmelet" vagy mi, hogy ha osszekulcsolod a kezed vagy keresztbeteszed akkor melyik van folul es melyik alul, es az elarulja milyen kezes vagy. Szerintem hulyeseg :/ Elvileg en is bal kezes lennek, de brutalisan nincs vele kezugyessegem (rajzolas, iras teren legalabbis biztos nincs). Azzal rajzolj amivel tudsz, vagy esetleg probalkozhatsz ballal. (velemenyem szerint sosem lesz olyan jo mint az ugyesebbik kez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!