Szerintetek hogy sikerült a rajzom?
18 éves vagyok, és kb két éve kezdtem el a rajzolást, de csak így hébe-hóba, ha eszembe jutott, lefirkantottam valami képet. Pár hónapja viszont elkezdtem vele komolyabban foglalkozni és gyakorolgatni, és ez az első olyan rajzom, amin megpróbáltam érzékeltetni az árnyékokat és a fényeket. A családom szerint ügyes vagyok meg stb, de szeretném ha valaki, aki ért hozzá rávilagítana a hibákra. Nem azt tervezem hogy a rajzolásból fogok megélni, de van egy történetem amihez szívesen illusztrálnék képeket, és azt feltenném a netre. Szerintetek menne ez nekem? Előre is köszönöm a segítő kritikákat!
Hékás, természetesen nem fejből készítettem a rajzot, ahhoz még rengeteget kell tanulnom és fejlődnöm. Viszont amennyire rengeteget kell tanulnom, annyira rengeteg ötletem is van, csak még nem tartok olyan szinten, hogy lerajzolhassam őket. Ez még csak egy egyszerű próbálkozás/kísérletezés volt, hogy egyáltalán le tudom-e rajzolni azt, amit látok. Soha nem jártam tanárhoz, és nincs is rá lehetőségem, szóval más rajzok által próbálom fejleszteni magamat. Idővel természetesen magam szeretnék karaktereket gyártani, de attól még messze állok :)
A többieknek pedig, elnézést ha a túl 18+os lett, és nagyon köszönöm az észrevételeket :)
Ezt rajzold le:)
"...furcsán eltorzulva megfestett embereket, amikről elsőre azt sem tudják micsoda."
Látom, csak szélsőségekben gondolkodsz. Senki sem beszélt "felismerhetetlenül eltorzult emberekről". Mutassatok nekem egy, azaz egy darab olyan keresett illusztrátort, akit a stílustalansága és a kopírozóképessége miatt kedvelnek. Na ugye, hogy nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!