1/12 anonim válasza:
Szerintem aranyos :) Én biztosan nem tudnék ilyet alkotni, pocsék a kézügyességem.
2/12 anonim válasza:
aranyos rajz, de azért nem egy DaVinci :D
3/12 anonim válasza:
aranyoos :3 bár én is tudnék rajzolni T_T
4/12 anonim válasza:
hát nem rossz, de ha van valami eredetibb és olyan mi többet megmutat akár belőled vagy az érztéseidből akkor azt is feltehetnéd :D engem tényleg nagyon érdekel :D
5/12 anonim válasza:
Jó, jó de gyakorolj.
Ez a srác viszont hihetetlen:
P.S.: Leonardo nem volt nagy rajzmester, vázlatokat és hihetetlenül pontos méréseket, arányokat tudott csinálni, de ennyi.
6/12 A kérdező kommentje:
jöhetnek még kritikák várom
őket
2011. aug. 2. 12:16
7/12 anonim válasza:
Szerintem még mindig iszonyat rossz. Nem látok változást az előzőhöz képest.
Bocs.
8/12 A kérdező kommentje:
Még nem is töltöttem fel ujjatXD
2011. aug. 3. 09:26
9/12 anonim válasza:
nos teszel fel újat? :D engem téll nagyon érdekel :D
10/12 anonim válasza:
Összességében nem rossz de legközelebb szerintem jobban kéne figyelned az arányokra ilyen anime-szerű rajzoknál is. Lásd a válla, az ujjai stb. és sokkal szebbé teheted árnyékolással mert úgy sokkal szebbé teheted. De gyakorlat teszi a mestert. Vannak tehetséges emberek de alapvetően a rajzolás tanulható. Minél többet gyakorolsz annál szebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!