Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok jok a rajzaim?

Mit gondoltok jok a rajzaim?

Figyelt kérdés

Jok? Nemjok? Tehetseges vagyok? Kritikakra is kivancsi vagyok :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 27. 21:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a tippeket :) 17 vagyok es fel eve kezdtem nem masolok kepekrol persze van egy kep amirol rajzolok de nem masolom.
2014. máj. 27. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Értem én, én sem úgy gondoltam, hogy átkopírozod másolópapírral, csak hogy kép alapján rajzolsz, nem modell alapján vagy fantáziából:)
2014. máj. 28. 00:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

relatív jók,de inkább pár tippet mondanék.

- mindig nézd meg messziről is a képet,hogy egyben lásd

- ha tónusozol nem kell mindenhol minden vonalat meghúzni,úgymond érzékeltetni kell a dolgokat.Pl a hajnál is elég ha mondjuk végig sötét és ott ahol fényt kap van pár szál

- a radírral is rajzolhatsz ( gyumra radír világosít,sima radír erősebb törlés)

- a tónusozásnál a tónus különbségek hirtelen váltása vagy lágy átmenete sokat számít

- az arcon érdemes össze kötni a végpontokat,hogy az irányultságok jók legyenek. Pl két szem szélső és belső sarkai... hogyan áll a fej tengelyéhez képest.

2014. máj. 28. 08:38
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon jól rajzolsz ahhoz képest, hogy még nem tanultad. Van tehetséged!

De:

Némelyik rajzodon teljesen el van torzulva az emberi arc. Figyelj arra, hogy ne csússzon el semmi. És ne rajzolj körvonalat semminek!

A másik meg a haj. A hajnál valamiért alig használsz tónust...Világos hajnál ne a hajszálakat rajzold meg, hanem a tincsek között lévő árnyékot. Sötétnél pedig hagyd ki, vagy szedd ki radírral a fényt!

Én így szoktam csinálni:

[link]

[link]

[link]

Sokszor használok dörzsceruzát is, ha nagyobb és "selymes" a haj felülete.

De szerintem írd be a googlebe, hogy "hair drawing" vagy valami ilyesmit, figyelj meg mindent amit lehet, így is tudsz fejlődni :)

2014. máj. 28. 17:39
 15/17 A kérdező kommentje:

ha meg figyeli valaki a kerdest itt egy uj

[link]

2014. júl. 22. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon szép!
2014. júl. 22. 22:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Meg mindig azzal van egy pici gond, hogy nincsenek nagyon sötét, és a nagyon világos tónusok. Nem elég kontrasztos a kép. És nagyon szét van mázolva. De egyébként sokkal jobb, mint a régebbiek :)
2014. júl. 23. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!