Lehet venni vagy lehet valahogy csinálni ilyen papírt?
Figyelt kérdés
Olyan papírra lenne szükségem ami úgy néz ki mintha már vagy száz éves lenne(vagy valóban 100 éves). de ami tényleg olyan nem ami messziröl látszik, hogy valami szar módszerrel lett csinálva.. és persze teljesen üres.. esetleg egy webcím vagy egy bolt nevet ha tudtok.. köszönöm.2014. máj. 19. 19:52
2/4 anonim válasza:
Merített papírnak nézz utána, hobby boltokban kaphatsz, de akár otthon is megpróbálhatod elkészíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, az elsö egy próbát megér(bár valszeg elég kávé szagú lesz amit meg nem akarok..) kommentbe írta valaki, hogy citromlé és utána melegítés.. ez is megérhet egy próbát.. viszont a merített papír készítése túlságosan macerás és nem is áll rendelkezésre minden eszköz.. és nem is biztos, hogy olyan lenne amilyet szeretnék.. egyetlen lap kéne, illetve 2, a másikból borítékot hajtogatnék(már ha tudok szép borítékot csinálni) szóval inkább fizetnék akár jóval többet mint amennyit ér egy papír hogyha az úgy néz ki ahogyan kell..
2014. máj. 19. 20:37
4/4 anonim válasza:
#1 vagyok
kb egy hete vettem merített papírból készült borítékot Printkerben, mert végül is az volt a legelegánsabb, amit találtam (bankett meghívóhoz, 210 ft volt/db) szerintem lehet találni hasonló nagyker.ekben merített papírt. ha már tárgytalan, akkor bocsi a késői észrevételért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!