Mit rajzoljak? Nincs ihletem.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 19:43
21/22 anonim válasza:
nem kell a legjobbnak lennie...én annak idején egy 8 ezreset vettem, majd eladtam a barátnömnek 2 ezer forintért, egyszerüen szar volt..lassu, nem precizz stb stb..hát abarátnöm olyanokat rittyentette azzal a -szarral-, nem a 8 ezres rajzpaddal volt a baj, hanem velem. :D
22/22 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam rajta régebben, hogy veszek de nem került rá a sor. Elsőre nem is vennék méregdrágát... Mert ha nem jön be, mint pl ahogy te is jártál akkor nem szívesen dobnék ki az ablakon egy csomó pénzt. Ha meg tetszik meg jól el vagyok akkor valami profibbat. No majd egyszer... :D
Remélem nem olyan dolog lesz ez is mint a rajztanfolyamok. Mindig mondom hogy jó lenne egyre beiratkozni, kipróbálni stb. Aztán sose lesz belőle semmi. :D Azt hiszem egy kicsit szétszórt vagyok. :D
2014. ápr. 14. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!