Mit rajzoljak? Nincs ihletem.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 19:43
13/22 anonim válasza:
14/22 A kérdező kommentje:
Uh... Nagyon Profi! :)
Nekem valahogy színesben nem megy a rajzolás...
Fekete-fehérben nincs probléma de a színezésnél mindig elrontom, onnét szétesik a kép a fejemben és "dobhatom ki" ... :/ Mondjuk sosem tanítottak rajzolni, emiatt biztosan vannak hiányosságaim.
2014. ápr. 13. 09:37
15/22 anonim válasza:
én tanultam rajzolni, de pl. nekem mindig azt mondták, hogy nincs szinérzékem :D ennek ellenére szeretem a sima szinesceruzát :)
16/22 A kérdező kommentje:
A rajzból nagyon úgy tűnik hogy mégis csak van színéréked. :D tényleg nagyon jó. :)
2014. ápr. 13. 17:48
17/22 anonim válasza:
aki ért valoban hozzá, sztem az simán azt mondja, hogy nincs :D
rajzpaddal szoktál rajzolni?
18/22 A kérdező kommentje:
Én bevallom nem értek hozzá :D Csak csinálom amit szeretek, úgy ahogy jónak látom. :D Szemre megy minden. Nincs tétje.
Nincs rajzpadom. :/
2014. ápr. 13. 21:19
19/22 anonim válasza:
biztos szeretnéd pedig a rajzpadot, egyszerü vele dolgozni és nagyon hatásos képeket lehet vele késziteni :D
20/22 A kérdező kommentje:
Majd egyszer beruházok rá. :D Vagy ha komolyabban is elkezdek gondolkodni a rajzolásban.
Érdekelne... Kár hogy megélni nem igazán lehet belőle. Mondjuk manapság miből lehet?
2014. ápr. 13. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!