Szerintetek a Vágtató lovak a szélben" három vonala valóban magas művészet?
Figyelt kérdés
Sajnos fényképet nem készíthettünk róla, de képzeljetek el két hullámos vonalat, amit áthúz egy harmadik. És a kép ki van állítva, mint komoly, sokezer forintos műalkotás. Ostoba humán-szakos tanár vagyok, akinek a kézügyessége nulla, de nem vagyok benne biztos, hogy én látom rosszul a dolgokat!2014. márc. 15. 10:59
1/5 anonim válasza:
Ha a művésznek "neve" van akkor ha rátüsszent egy falra az is értékes lesz. A műértők és magukat szakértőknek mondók ezen köre számomra is egy furcsa elvarázsolt állatfaj...Nekem nem fog tetszeni egy ilyen rajz csak mert azt mondják ,hogy ez is művészet.
2/5 anonim válasza:
Legalább akkor valami érdekes volna, mondjuk ilyen :D
3/5 anonim válasza:
A művészet fogalma elég tág,de nekem ez kevés. Ha volna 10 millió forintom,amit csak képere költhetnék se vennék ilyen képet. Bár megmondom őszintén, nekem a felhős lovas meg már túl sok:)
4/5 anonim válasza:
de téged ez miért zavar? :) ez nem olyan amit valaki jól lát és van aki nem. számodra ez nem ad sokat, akié meg a galéria neki igen.
az, hogy mit állítanak ki az amúgy sok szociológiai tényezőtől is függ.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem zavar, csak értetlen vagyok.
És okot keresek, választ a miértre.
2014. márc. 15. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!