Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek a Vágtató lovak a...

Szerintetek a Vágtató lovak a szélben" három vonala valóban magas művészet?

Figyelt kérdés
Sajnos fényképet nem készíthettünk róla, de képzeljetek el két hullámos vonalat, amit áthúz egy harmadik. És a kép ki van állítva, mint komoly, sokezer forintos műalkotás. Ostoba humán-szakos tanár vagyok, akinek a kézügyessége nulla, de nem vagyok benne biztos, hogy én látom rosszul a dolgokat!
2014. márc. 15. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a művésznek "neve" van akkor ha rátüsszent egy falra az is értékes lesz. A műértők és magukat szakértőknek mondók ezen köre számomra is egy furcsa elvarázsolt állatfaj...Nekem nem fog tetszeni egy ilyen rajz csak mert azt mondják ,hogy ez is művészet.
2014. márc. 15. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Legalább akkor valami érdekes volna, mondjuk ilyen :D

[link]

2014. márc. 15. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
A művészet fogalma elég tág,de nekem ez kevés. Ha volna 10 millió forintom,amit csak képere költhetnék se vennék ilyen képet. Bár megmondom őszintén, nekem a felhős lovas meg már túl sok:)
2014. márc. 15. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:

de téged ez miért zavar? :) ez nem olyan amit valaki jól lát és van aki nem. számodra ez nem ad sokat, akié meg a galéria neki igen.

az, hogy mit állítanak ki az amúgy sok szociológiai tényezőtől is függ.

2014. márc. 15. 15:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem zavar, csak értetlen vagyok.

És okot keresek, választ a miértre.

2014. márc. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!