Rajzosok! Milyen eszközöket használtok?
koh-i-noor
faber castell
toison d'or
rotring (0,5)
De a papír is nagyon számít.
rotring
derwent
koh-i-noor
faber castell
stabilo (néha)
illetve jó papír kell,mert iszonyatosan nagy különbségek vannak rajzok és rajzok között attól függően ,hogy milyen a papír
de itt van egy oldal itt rengeteg mindent megtalálhatsz, korrekt áron, papírt is árulnak természetesen :
sziasztok!! tudom, nem szép dolog itt reklámozni, de ha van kedvetek kérlek nézzetek be blogomba, rajzolással,rajzokkal, és rajzos eszközökkel foglalkozik!
sokat jelentene ha lenne pár olvasóm akik néha dobnának egy-egy kommentet! :) Nagyon szépen köszönöm!
Kerámia hegyű golyóstoll.
Hajszálvékony vonalakhoz, rézkarc-utánzatokhoz kiváló és olcsó is.
Én most rászoktam az alkoholos filc+fotópapír párosra,és imádom :)
Én általában absztraktokat csinálok, átlagnál egy kicsivel tehetségesebb vagyok, de messze nem igazán jó. 10 műből 1 sikerül majdnem olyanra, amilyennek megálmodtam, de jó érzés kitombolni magam egy fekete filccel a hófehér papíron. Néha színes tűhegyű filccel egészítem ki, szerintem jól mutat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!