A Potter Albertnek miért ilyen kevés a nézettsége? A készítőnek is csak 10. 000 feliratkozója van, pedig egy igazi tehetség a srác. Nem értem hogy miért az ilyen Herby féle szarokat imádják a legtöbben.
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 21:30
11/19 anonim válasza:
Potter Albert ?
Hmm.. már a neve sem tetszik...valami kis k*cs*g gyerek igaz ?
12/19 Mirk válasza:
Gőzöm sem volt, egyikről sem, ezért kicsit kutakodtam.
Mindkettő primitív, alpári trágya. Amilyen ez a kérdés is.
13/19 anonim válasza:
Potter Albert... igazi kutyának való név.
14/19 anonim válasza:
orvos helyében szépen visszaraktalak volna titeket az anyukátokba
15/19 anonim válasza:
hát én sem tudom, miért nem nézik többen, de amióta nincs Potter Albert, azóta úgy érzem, illegálisan veszem a húst
16/19 anonim válasza:
Azért Herby -t imádják, mert rengeteg az igénytelen ember. Ahogy a zenékben, filmekben is le lehet ezt követni. Mondjuk én nem ismerem Potter Albertet, de már a neve miatt sem fogok rákeresni inkább.
17/19 anonim válasza:
…..____________________ , ,__
……/ `—___________—-_____] – - – - – - – -
…../_==o;;;;;;;;_______.:/
…..), —.(_(__) /
….// (..) ), —-”
…//___//
..//___//
.//___//
18/19 anonim válasza:
Potter Albert a legjobb 3x néztem végig.
A szinkron, a mozgás, a jelenetek nagyon eltaláltak.
19/19 anonim válasza:
16-os ! Te most tényleg golyót akarsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!