Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a kép címe? FONTOS! SÜRGŐS!...

Prym kérdése:

Mi a kép címe? FONTOS! SÜRGŐS! (nincs kép, leírás van)

Figyelt kérdés

egy rózsatő van rajta ami a lap aljáról indul, elágazik, a leghosszabb ágán egy tündér van úgy hogy félig fekszik, a fölötte lévő rózsavirágot fogja és egy tálat tart a virághoz. a lába lelóg ,és az anyag ami a lábáról lóg a képen kacskaringózik. a szárnya inkább egy lepkééhez hasonlít, a fején koszorú (inkább valami fejdísz ?) van.

a rózsa egyik levele eltakarja a combközepét.

a kép nagyjából az arányaiban az A/4 es laphoz közelít, fekvő kép, barnás- fehér színek vannak rajta

ha valaki tudja melyik képről van szó légyszi linkelje!!

2013. dec. 15. 19:24
 1/5 II.Dartheon ***** válasza:
29%

amúgy attól h kiírod h "fontos, sürgős"... attól nem kapsz hamarabb választ. Eh.

és miért sürgős? akkor nem ide kéne kiírnod, ahol akár több napba is kerülhet h rendes válasz is érkezzen, pláne ebben a kategóriában. A szerelem és szexnél, ott ezek talán működnek.

Amúgy nem ismerek ilyen képet így.

2013. dec. 15. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
......
2013. dec. 16. 02:03
 3/5 A kérdező kommentje:

arra vonatkozik hogy HÁZI FELADAT és nem vagyok elég profi ahhoz hogy kitaláljam mi annak a címe, amit a rajztanár mutatott úgy hogy nem mondott nevet, készítőt!!

ha meg nincs normális válaszod minek írsz?? ennek az oldalnak az a lényege hogy az olyan emberek akik nem tudnak valamit, és már a google sem segít, segítséget kérhessenek! lehet hogy te olyan tökéletes vagy hogy a 159,5% os tudásoddal ide kell jönni hogy kioktatsd az embereket, de erre nekem (jó lenne hogyha senkinek) nincs szükségem! ha ennyire ideges vagy menjél el valami veszekedős fórumra! Az írásodból sugározik hogy teljes mértékben lenézel a kérdésem miatt de bocsi, nem kérdeztem a véleményedet, csak a kérdésemre egy választ! (ha az életed olyan stresszes hogy ide kell jönni hogy rám pakolj minden szart, akkor javaslom hogy sürgősen változtass életmódot!!! )

2013. dec. 16. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ki festette?

Milyen stílusú?

2013. dec. 18. 23:25
 5/5 A kérdező kommentje:

ez volt a baj hogy nem tudom hogy ki festette... :(

(még mindig nem tudom) szecessziós,de osztálytárs segítségével már megtaláltam! :)

2013. dec. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!