Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Adna valaki részletes (! )...

Adna valaki részletes (! ) leírást, hogy milyen a Cézanne-kiállítás a Szépművészetiben?

Figyelt kérdés

Konkrétan olyanok múzeumélményére vagyok kíváncsi, akik nem sajnálnak nekem írni egy alapos beszámolót róla. Nem tudom, érdemes-e elmenni, és az "érdemes, nézd meg, és megtudod"-válaszoktól és rokonaiktól nem leszek okosabb. Köszönöm!

28N

2013. jan. 8. 17:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: megnéztem, de az élményt szavakba önteni nem egyszerű, és nem is tartom érdemesnek, hogy akár egyetlen órát rászánjak (részemről kevesebb idő nem lenne elég a megfogalmazáshoz, már azon is közel tíz percet tanakodtam, hogy írjak-e bármit - kimerítő választ nem tudok adni).

Összességében tetszett, főleg amiért meg lehetett nézni más művészek képeit és szobrait, amikről másolt, vagy amik hatottak rá. Sokszor az eredeti "jobbnak" tűnik, mint Cézanne másolata, de fel lehet fedezni, hogy neki mennyire más a világa. Igaz, engem elsősorban a rajzai érdekeltek, a felületek síkokra bontása közelebb viszi a szobrászathoz mint a festészethez, noha puhaságukban még így is festőinek tűnnek.

2013. jan. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!