Egy manga fejet szeretnék lerajzolni. Mivel kezdjem? Előbb az arcával, aztán a hajával vagy forditva?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 20:10
1/5 anonim válasza:
Én ha bármit is rajzolok, akkor a kisebb dolgokkal kezdem, pl orr, és ahhoz igazítom a többit. A haj nálam az utolsó. :)
2/5 anonim válasza:
Én személy szerint felvázolom az egész fejet majd azon elhelyezem magát az arcot végül pedig a hajjal zárok.
3/5 anonim válasza:
Nekem a rajztanárom azt mondta , hogy ha embert rajzolok akkor mindig először a feje körvonalát rajzoljam meg aztán az orrát,a szemeit,a száját meg a többit.
4/5 anonim válasza:
Én speciel az egész figurát mindig egy karikával (majd a pácikaember többi részével)kezdem. Ha csak egy fejet akarsz, akkor annál szerintem is az arc vonalával célszerű (bár ugye kinek mi) kezdeni, aztán arra nagyjából felvázolni az arcot. Ezután én a hajat szoktam berajzolni, mert az takarja az arc többi részét, mondjuk ilyenkor már tökmindegy a sorrend.
5/5 anonim válasza:
Először vázold fel halványan a nagyobb formákat, és utána kezdd el részletezni. Orral, szemmel kezdeni oltári nagy kezdős hülyeség, abból szoktak lenni a legnagyobb elrajzolások. Érdemes a fejformával kezdeni, és arra tenni a hajat, bele meg az arc többi részét. És érdemes vállig megrajzolni, ha nem akarod, hogy úgy nézzen ki, mint akit lefejeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!