Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Megéri wacom bamboo manga-t...

Megéri wacom bamboo manga-t venni?

Figyelt kérdés

szeretnék venni, manga rajzolás céljából érdekelnének a vélemények:

Nehéz megtanulni rajzolni vele?

Megéri egyáltalán?

2013. okt. 30. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
A wacom a legjobb de egyben a legdrágább is, én a helyedben egy olcsóbb modellel nyitnék kezdésként.
2013. okt. 30. 11:41
 2/7 A kérdező kommentje:
hát én most 28K-ért találtam, az drága érte?
2013. okt. 30. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi felesleges pénzed van. Van, akinek megéri, van aki olcsóbbat keresne.
2013. okt. 30. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:

és erről mi a véleményetek?

[link]

2013. okt. 30. 12:13
 5/7 Senkimégisvalaki válasza:

Szia! A Bamboo nagyon jó, nekem is az van és nagyon tartja az árát. Amit én vettem 3 éve talán akkor egy picit olcsóbb is volt, mint most, szóval nagyon tartja magát.

A Pen&Touch nagyon jó széria, nyugodt szívvel tudom ajánlani. Egyébként nem muszáj a Mangásat venni, erre a célra vannak külön (programok letöltésére, de ilyet nem írhatok) lehetőségek. (Ha érdekel, privátban írok.)

Nem nehéz megtanulni, de kell azért idő amíg átáll rá a kezed és a szemed, hogy a monitort nézd, de miután megtanultad kezelni, imádni fogod!

Szerintem abszolút megéri ha tényleg rendszeresen használod. Annyi a baj, hogy kopik a hegy, és adnak ugyan hozzá póthegyeket (az enyémben 3 volt), de ha azok is elfogynak 5000 ft EGY új. :/ De nem akarlak elkeseríteni, nekem 3 éve megvan és rajzolok vele elég sokat, de még mindig megvan az első hegy (spórolok). :D

Szóval én mindenképpen csak ajánlani tudom.

2013. okt. 31. 08:28
 6/7 Senkimégisvalaki válasza:
Ja és hozzátenném hogy sajnos olcsó húsnak híg a leve. Ha megveszel egy nagyon olcsót, azzal nemhogy nem fogsz tudni dolgozni, de elmegy a kedves is tőle. Dolgoztam már olyanon, ami egyenes vonalat se tudott húzni, a kezem nem remegett, a képen mégis olyan volt a vonal. Ha a Bambooval kezded, az biztos hogy egy életre megszereted ezt a márkát és a gyerekedként fogod babusgatni a táblát. :)
2013. okt. 31. 08:29
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, nálam semmimás nem jöhet szóba csak a bamboo mivel, ha veszek egy 10K-s genius-t akkor az rövid idő alatt tönkre is megy, tehát egyértelműen jobban megéri :D
2013. okt. 31. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!