Mi a véleményetek a zeneművemről? (zongora+cselló. -LINK)
A cselló része még nincs meg ..írjátok meg ,hogy tetszik -e s ha valami hibát észleltek,szóljatok :)
Én nem vagyok nagy zeneértő, de nekem darabosnak tűnik, nem áll össze egy egésszé. Néhol szinte disszonánsnak tűnik, legalábbis szubjektíve. Én inkább a "steam machine" címet adtam volna neki.
De hátha csak a cselló hiányzik mellőle. :)
"Néhol szinte disszonánsnak tűnik"
az miért baj? :D
Kérdező, tanultál összhangzattant? Szólamvezetéseket, ilyesmiket? Erre válaszolj majd, mert kíváncsi vagyok
Nekem a harmóniák tetszenek (többnyire), de a dallamok szerintem idegesítőek. Néhol tök egyszerű és énekelhető, és fülbemászó, aztán meg összevissza ugrál. Nekem ez volt benne legidegesítőbb. Helyesebben inkább az, hogy 1-2ütemenként teljesen más stílus jött elő.
Ez a tempóváltás majd gyorsítás itt borzalmasan hangzik, de szerintem te sem így képzelted el, ezt zenészek jól meg tudnák csinálni, hogy egy kicsit ott elnyújták, szóval ott az ötletet értem, és szerintem csak a program lehetőségei korlátoltak.
Tanultál zeneszerzést? Ha igen, hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!