Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a zeneművemr...

Mi a véleményetek a zeneművemről? (zongora+cselló. -LINK)

Figyelt kérdés

[link]

A cselló része még nincs meg ..írjátok meg ,hogy tetszik -e s ha valami hibát észleltek,szóljatok :)

2013. nov. 24. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Hm... nekem elég merev, nincs benne élet. persze nem tudom, hogy ez gépi hang-e vagy te játszottad fel. De inkább előbbi lehet, ezért az élettelenség.
2013. nov. 24. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok nagy zeneértő, de nekem darabosnak tűnik, nem áll össze egy egésszé. Néhol szinte disszonánsnak tűnik, legalábbis szubjektíve. Én inkább a "steam machine" címet adtam volna neki.

De hátha csak a cselló hiányzik mellőle. :)

2013. nov. 25. 09:53
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményeket :) Vagyishát próbáljam a témákat ,a különböző harmóniákat tovább boncolni? :)
2013. nov. 26. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

"Néhol szinte disszonánsnak tűnik"

az miért baj? :D

Kérdező, tanultál összhangzattant? Szólamvezetéseket, ilyesmiket? Erre válaszolj majd, mert kíváncsi vagyok

Nekem a harmóniák tetszenek (többnyire), de a dallamok szerintem idegesítőek. Néhol tök egyszerű és énekelhető, és fülbemászó, aztán meg összevissza ugrál. Nekem ez volt benne legidegesítőbb. Helyesebben inkább az, hogy 1-2ütemenként teljesen más stílus jött elő.

Ez a tempóváltás majd gyorsítás itt borzalmasan hangzik, de szerintem te sem így képzelted el, ezt zenészek jól meg tudnák csinálni, hogy egy kicsit ott elnyújták, szóval ott az ötletet értem, és szerintem csak a program lehetőségei korlátoltak.

Tanultál zeneszerzést? Ha igen, hol?

2013. nov. 26. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem rossz, bár van még rajta csiszolni való. Például helyenként úgy hangzik, mintha rossz hangokat játszanál. De ígéretes. :)
2013. nov. 28. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok ,egyszerű gimis ,csak már nagyon rég óta érdekel a zeneszerzés,de tanulni még semmit sem tanultam róla , az összhangzattani tapasztalatom= a nullával,mivelhogy nem tanultam...De minden vágyamhogy a zeneművészeti főiskolára jussak be gimáziumból.A 4. évben (ha meg mindig oda fogok akarni menni,magán-tanárhoz fog kellenem járni.A gyorsítás a program lehetőségeinek korlátozotts´ga miaatt van úgy elcseszve :).válaszodat előre is köszönöm! :) és neked milyen "közöd" van a zenéhez? :)
2013. nov. 30. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!