Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vélemények, avagy teljesen...

Vélemények, avagy teljesen hülye ötlet?

Figyelt kérdés
Külföldön élek.És rohadt szar, de mivel magyarországon az ember nincs megfizetve csak a nagyon szerencsések vagy akik tényleg tudnak valamit.De mivel szerény véleményem szerint egyik osztagba se tartozok más után kell néznem(jahigen majdnem elfelejtettem végzettségem 8általános).Így hát rengeteg ötlet fogalmazódott meg bennem hogy hogyan juthatnék pénzhez mint pl:tőzsdézés és hasonló dolgok.De utána megvilágosodtam és rájöttem hogy nem jó ötlet.Közben amikor nem jutott eszembe semmi értelmes ötlet olvasgattam a wikipédiát és elkezdtem olvasni a Lengyel-Magyar barátságról.És aztán eszembe jutott hogy ezt senkise írt erről könyvet.És úgy gondoltam hogy ez egy regénynek nem is lenne olyan rossz alapötlet.És azt szeretném megkérdezni(már ha valaki eljutott eddig a mondatig) hogy szerintetek lenne egy ilyen regény iránt érdeklődés?

2013. nov. 21. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit érdekel téged a Magyarországon való megélhetés, ha úgyis külföldön élsz? Ne, ne írj könyvet a lengyel-magyar barátságról, mert úgysem tudsz két oldalnál többet megfogalmazni a témáról.
2013. nov. 21. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja bocs, értem, azért vagy külföldön, mert itt nem élsz meg. De a kérdésből ítélve ott se...
2013. nov. 21. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
nem az hogy nem élek meg...csak honvágyam van.a másik meg azok által amiket olvastam a lengyel-magyar barátságról nagyon érdekes téma és csodálom hogy egy ilyen tanulságos témát senki se vetett lapra.
2013. nov. 21. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lapravetették azt. Újságcikkekben fogalmazták meg a dolgot, mert nem könyv terjedelmű a téma! Ott vannak a cikkek a wikipédián a források között! Másrészt, hogy írnád meg a művet? Összeollóznál infókat a netről? Biztos, sokan vennék... Vagy valóban múzeumokban és levéltárakban fogsz kutatni? Ezt megint kétlem. Meg van már írva az a pár újságcikk a lengyel-magyar kapcsolatokról, hagyjuk is ennyiben a dolgot!
2013. nov. 21. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:

jesszus...hogy bírsz egy több mint ezer éves kapcsolatra olyat írni hogy "mert nem könyvterjedelmű téma"???

ez a kapcsolat majdnemhogy teljesen egyedül álló az egész világon.meg én egy rövidebb regényben gondolkodtam volna.

2013. nov. 21. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha tudsz újat mondani, akkor megpróbálhatod.

De akkor tényleg új legyen, és ne az, ami már fönn van az Interneten!

2013. nov. 22. 09:16
 7/7 zgyzgy ***** válasza:
De keress hozzá egy külföldi kiadót is, mert idehaza lehetetlen bármit is kiadni, ha nincs hírneved.
2013. nov. 22. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!