Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mik a kezdő lépések ha utcai...

Mik a kezdő lépések ha utcai falakra akarok festeni?

Figyelt kérdés
Most a graffiti művészeti ágára gondolok, nem a falfirkálásra. Mint pl. Banksy. Szóval szeretnék elkezdeni ilyesmiket festeni falakra. De nem tudom milyen kellékek kellenek ehhez, meg hogyan csinálják ezt alapvetően. Mielőtt bárki elkezdenié TUDOM hogy illegális. Hozzáértők segítsetek!
2013. nov. 18. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Na majd én itt intézkedek kérem szépen. Mégis hova akarsz festeni ? Előbb azt döntsed el. Falakra amit a MI PÉNZÜNKBŐL festettek le, vagy privát emberek házára ? Itten olyan IP alapú nyomozás lesz, hogy a saját fejedet fogod befesteni feketére, hogy elrejtsed magad.
2013. nov. 18. 22:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyan helyekre festenék ahol engedélyezik, mivel tudom hogy illegális (mint írtam a kérdésben) Az érdekelne, hogy hogyan kell csinálni...
2013. nov. 18. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha elárulod nekem, mi különbség van a falfirkálós graffitizés és Banksy művei között -azon túlmenően, hogy az egyiket rongálásnak, a másikat művészetnek címkézik- akkor segítek Neked ebben-abban.

2. kérdésem: mit találsz művészinek Banksy képein?

Üdv R.

2013. nov. 19. 09:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát a különbség, hogy Bansky műveinek tényleg van művészi értéke. Az hoggy valaki felfirkál egy nevet a falra mert ettől "menőnek" érzi magát nem művészet számomra. Bansky alkotásai üzennek a világ felé, nagy mondanivalójuk van és különlegesek.
2013. nov. 22. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Reméltem, hogy túl tudsz lépni azon, hogy Banksy tevékenysége minek van címkézve. Arra voltam kíváncsi, Te mit látsz benne, Neked mit jelent, számodra mi értékes benne, mit mond.

A kérdésemet ne arra hegyezd ki, hogy a graffitizők rongálók, bezzeg Bankys művész. Hanem írd le konkrétan, Te miért tartod művésznek őt. és melyik a kedvenc alkotásod tőle stb, szóval nem visszhangot várok, hanem saját gondolatokat.

Nos?

Üdv R.

2013. nov. 23. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem értem miért érdekel téged az én önálló véleményem. Azt kérdeztem, hogy milyen kellékek szükségesek, ha nem akarsz rá válaszolni akkor ne írj.
2013. nov. 24. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!