Szeretnénk fellépni a kommunista punk zenekarunkkal. Tudtok olyan helyet ahol lenne ilyenre lehetőség (és nem vernek meg minket)?
Azt kell, hogy mondjam, valami fiatal h.ülyegyerek lehetsz!
Sok mindenről hallottam már, de mi az, hogy kommunista punk?
40 vagyok, szeretem a punk zenét, és egy ismerősöm, aki 20 éves, használta ezt a szót, mikor legutóbb Aurórára mentem.
-Vegyél fel vörös sálat is, komcsi punkra mentek!- mondta
megmagyarázni nem tudta.
A válasz: keresettek fel alternatív rockkocsmákat, ott esetleg sikerrel járhattok.
A zenésznek is lehet világnézete, akár kommunista is lehet. Így jön össze. Nyilván olyan punk zenekar, aminek a tagjai kommunisták.
Nem vok otthon ezekben a körökben, csak gyanítom, a punkokkal fõképp a szkinhedeknek van bajuk. Csakh ez sem ilyen 1xû, tudtommal - legalábbis jobb helyeken - a vannak antifa szkinhedek is.
Így a megoldás: keresseek ilyeneket, õk majd megvédenek, jobb esetben a puszta jelenlétükkel, de ha verekedés lenne, azt nyilván a kétféle szkinhedk egymásközött rendezik, addig Ti csendben leléphettek. Közben természetesen legalább lélekben illik drukkolni az antifáknak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!