Énekes szeretnék lenni! Erre van lehetőség? Mert nem szeretnék bármiféle tehetségkutató versenyre benevezni.
Sziasztok! 13 éves vagyok, és énekes szeretnék lenni. Vagy először csak megnézném, hogy sikerül-e nekem ez az egész. Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm!:)
Hát, több versenyt is nyertem ;)
Meg nagyon sokan megdicsértek, hogy szép hangom van.:):)
Próbálj meg minél bonyolultabb zenéket megtanulni, kiénekelni, esetleg zongorázni, mert azon 1. kísérheted magad, 2. megtanulod a kottázást, és azok hangrendszerét a hangok elrendezését hangszeren.
Próbálj meg az énektanár/tanárnőddel gyakorolni, hogy felvételire minden rendbe legyen, aztán irány egy művészeti szakközépiskola, ahol tovább foglalkozhatsz énekléssel, és elkezdheted építeni karriered.
Rendben van, köszönöm szépen:))
Meg azon gondolkoztam, hogy megkeresek valami helyet ahol számokat írnak..betanítják, megtanulom, eléneklem felrakjuk egy zenés megosztóhelyre..aztán hátha beindul ez az egész;)
Van ilyen ?? :)
A youtube szerintem elég megbízható oldal erre, de nagy hírnevet nem hiszem, hogy szerezhetsz vele, viszont referenciának nem rosz, és terjesztésre is alkalmas.
Érdemes feltüntetni a videók címében, hogy "cover", tehát utánzat/feldolgozás, és az eredeti zene szerzőjét, esetleg énekesét, különben különféle jogokat sérthettek, amiért egyáltalán nem valószínű, hogy perelnek, de jobb a problémát gyökerében elfojtani.
Egy példa: "Bandád/Saját neve(d)* - Hit That (Offspring cover)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!