Belőled kivált valamilyen érzést az alábbi rajz?
link: [link]
Pocskondiázást nem kérnék, csak kíváncsi lennék,hogy esetleg ha kivált valamilyen érzést,akkor mit, köszönöm.
Tényleg félelmetesen néz. A szemével tudna ölni ez a nő.
De nagyon szépen megrajzoltad, tetszik. Gratula hozzá!
Azt nem nagyon értem viszont, hogy az aláírt dolgoknak mi köze a rajzhoz.
Köszi.
Igazából a lepke....^^ Nem is tudnám megmagyarázni.... csak úgy jött, talán a színek miatt váltotta ki ezt a hatást belőlem. Meg konkrét személynek készült...
Igazából úgy vagyok vele, mint az olyan rajzokkal, amikor egy személyt pontosan, fotószerűen lerajzol valaki.
Csodálom, hogy ilyen technikával tud rajzolni, és képes arra, amire. Viszont érzelmet nem vált ki belőlem, nem jut eszembe róla semmi, csak hogy "ez egy szép rajz". De ennyi, semmi több.
Szerintem néz meg pár expresszionista arcképet,nem mondom,hogy úgy kell festeni,de érdemes átvenni belőlük.
Ha van egy festmény,ami nem fotó,akkor élhetsz vele,hogy torzítod a valóságot az érzelmek és kifejezés javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!