Egy év alatt meg tanulhatnék így rajzolni?
Figyelt kérdés
Ha minden nap vagy minden héten 3-4-szer gyakorolné ,akkor egy évre rá meg tanulnék ilyeneket rajzolni szerintetek?
és ilyen make upokat meg tanulhatok egy év alatt rajzolni festenni ha mindennap fogok gyakorolni?
Itt van meg egy video is hogy készítik :)
http://www.youtube.com/watch?v=g8OM8ucENAk
Szerintetek meg tanulhatok? :)
2013. okt. 31. 23:50
1/8 anonim válasza:
hát csak akkor ha nagyon jó a kézügyességed
de talán még úgy sem...azért minden esetre sok sikrt.
2/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval. SZERINTEM a sminkelést talán meg tudod tanulni (bár én ilyen szinten nem sminkeltem még ... ) arcon, nem tudom a testfestés hogy megy...a rajzolásban nem vagyok biztos ... meg például nálam nem úgy megy, hogy na akkor most leülök és gyakorolni fogok most minden áron napi 3-4 órát. Ha jön csinálom, ha nem jön, akkor csak szenvedés van belőle ...
3/8 anonim válasza:
Hát van tehetség vagy nincs ennyi.
4/8 A kérdező kommentje:
Van hozzá tehetségem tudok rajzolni ,de nem ilyen fogon még!
2013. nov. 1. 13:01
5/8 anonim válasza:
ha van tehetséged akkor igen de e egyénfüggő, van aki 1 hónap alatt tanul meg ilyet rajzolni, van aki 1-2 év alatt, 2 hét alatt és van akinek több év kell ahhoz
7/8 anonim válasza:
ha van hozzá tehetséged és kitartásod, akkor nem lehetetlen :D sok sikert hozzá!
nekem mostanában a különböző arcfestések (pl zombi, csontváz, stb) tetszenek, és ezeket szeretném gyakorolni, amint lesz időm..
8/8 anonim válasza:
Természetesen meg! De akkor tényleg gyakorolj! Fontos a jó eszköz, és a jó vázlat! Jó vázlatot könnyű rajzolni, utána meg a szép de hosszadalmas árnyékolás jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!