Hogyan tanulhatnék meg rajzolni? Megtanulhatok egyáltalán, ha nincs hozzá tehetségem?
Kisgyerek koromban sokat rajzoltam... rá voltam függve a pókember képregényekre, azok szereplőit le tudtam rajzolni elég jól, de semmi más nem ment. Aztán abbahagytam. Mostanában látom hogy egyesek olyan jókat rajzolnak, de nekem nem megy... próbálkoztam megint a pókemberrel, de akármeddig rajzoltam, nem ment, mindig ronda lett. Nincs hozzá tehetségem. Ennek ellenére valamilyen szinten megint meg szeretnék tanulni rajzolni, ilyesmiket pl szeretnék majd valamikor lerajzolni: [link]
Hogy gyakoroljam? Milyen módszerek vannak, amikkel fejleszthetem magam? Egyenes vonalat már valamennyire megtanultam húzni egyébként.
jobb agyféltekés rajztanfolyam
betty edwards könyve
A gyakorlás a lényeg!
Ha nincs tehetséged,akkor is el tudsz jutni egy bizonyos szintre kitartó gyakorlással!
Persze olvasgass sok képregényt,mangát,nézz rajzfilmeket,animéket,how to draw... videókat,stb.,ezekből elsajátíthatsz jópár dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!