Ki vállalná, hogy kivitelezi az egyéni címerem?
Személy szerint 8 évig műveszetis iskolába jártam, de annyira kiestem a gyakorlatból, hogy egyáltalán nem megy (és sajnos mára már nem is szeretek túlzottan) rajzolni. Ha van itt valaki nálam nagyobb kézügyességgel, akkor örülnék ha megalkotná nekem amit kitaláltam.
A mód mindegy, lehet grafit rajz, vagy számítógépes grafika, és bármi más is. A lényeg hogy egyértelműen kivehetőek legyenek a szimbólumok/motívumok, ugyanis ékszerésszel szeretném ezüstből kiöntetni és medálként viselni.
Ha valaki segítene nekem ebben, írjon!
Ne haragudj, de nem sértésből, de nagylelkűséget ne nagyon várj. Hacsak nem ismerős vagy rokon készíti el neked az egyéni címeredet. Én a képzőművészeti egyetemen grafikusnak tanultam, de jó magam is csak rokonoknak, barátoknak dolgozom nagylelkűségből /ingyen.
Szerintem nyugodtan keres olyan oldalakat ahol pénzért megrajzolják neked. Ingyen senki nem dolgozik a mai világban, és ezt te is megértheted..
Nem úgy kell elképzelni, mint ahogy esetleg elképzelné az ember egy-egy város vagy ország címerét. :) Valójában egy címerállat és egy növény. A kompozíció tipikus, viszont a komponensek ritkák. A szimbolikájuk miatt választottam éppen őket.
Utolsó, írok privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!