Szerintetek milyen lett a rajzom?
ááá az utolsó képet véletlen be raktam xDDD :O
bocsii! xDD :(
Szerintem egy pszichológus tudna miről beszélgetni veled, miért vonzanak ezek a témák.
Egyébként az utolsó a legjobb. :)
Felismerhető a stílusod,ha jól emlékszem már raktál itt fel képeket.Jók lettek. A koponyák szemüreg részét talán nem kellene szabályos kerekre rajzolni,de amúgy szép részletes.Ami nem tetszik nekem,az a predátór,kicsit többet érdemelne.Mivel csináltad,filctollal?
Helyes vagy az uccsó képen.:)
Köszi xD
egyébként magam sem tom h miért rajzolok ilyeneket xDD
a szüleim is kérdezték már (nem is egyszer) hogy nem-e kéne elmenni valamilyen pszichológushoz....
A koponya kivételével azt mondom, hogy jó. Szerintem filc helyett választhatnál valami mást ceruzát vagy vannak lakkfilcek, mert itt látszik a színezés, hogy hol állsz meg. Ha gondolod próbálj ki valami mást. A koponyánál pedig az árnyékolást tekintve fejlődhetnél egy kicsit. Nem rossz ez jól csinálod, de lesz ez jobb is. Ha adhatok tanácsot akkor: Én úgy szoktam csinálni, hogy megnézed a legsötétebb illetve a legvilágosabb tónusokat. Én először a legsötétebbet rendezem le majd onnan haladok a világos felé. A többi tónust pedig a sötéthez mérem. Persze, lehet fordítva is vagy más szempontok alapján. Ahogy tetszik mert igazából mindenki máshogy szereti. A maszatolás, elkenés pedig nem a helyes technika. Engem nem zavar, én mondjuk nem szoktam, de nincs vele semmi baj szerintem. Csak páran hisztirohamot kapnak, ha meglátják. Ahogy te gondolod, nyugodtan csináld, de akkor az egész rajz területén, ne csak foltokban.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!