Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a versemről?...

Mi a véleményetek a versemről? Ha lehet, véleményt hosszabban is.

Figyelt kérdés

Előre köszönöm a váloszokat! Tudom, hogy vannak helyesíráási hibák, de most nem arra vagyok kíváncsi.:)

Az igazság első felvonása - barátaimnak és ellenségeimnek

Messze az álomváros

s ott élnem nem lehet,

ide temetik hát

csökönyös fejemet.

Hol oly régóta engem

szerelem nem talál,

egyetlen eszközöm:

barátom a halál.

Jóbarátom ő bizony

hisz megmondja nekem,

mikor kell gondolni

és törnöm a fejem.

De a sok gonosz emlék

negatív akarat

feltámaszt engem és

eltorzult agyamat.

Hátul manipulálni

nem is szeretnék mást,

így hát dőlj hátra, és

élvezd a hasonmást!

2013. okt. 13. 15:40
 1/7 Szeressük egymást ***** válasza:

Kicsit depis. :-)

Remélem nem bántottalak meg.

2013. okt. 13. 23:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy, örülök a véleménynek:) Úgyis olyannak szántam :D
2013. okt. 14. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, és tehetségesebb vagy, mint sokan, akik ide verseket raknak ki, de azért kicsit hatásvadász. Látszik, hogy fiatal vagy, de jó úton indulsz el.
2013. okt. 15. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak verstanilag mondok véleményt, a tartalom nem fontos nekem, mert nem éreztem magaménak.

Kezdjük az elején. Először félve kezdtem neki, mert számtalan amatőr versek írt kínrímelő sorokat olvastam. Ezt egy kicsit kifejtettem egy másik hozzászólásomban. Szerencsére egy nagyon kellemes csalódás ért.

Ami nagyon tetszett még, az a zeneisége, a ritmizálása. Baromi jól ráéreztél. A téma bár nem fogott meg, mégis élvezettel olvastam végig.

Sajnos az előbb felsoroltak után "kimerült" a költemény. Nincsenek benne költői képek, a nyelvezete egyszerű, köznapi. Az első benyomás jó, azonban utána apad az érdeklődés. Egyik nagy talány számomra az utolsó nyolc sor, melyeket nem tudok értelmezni. Ha szándékosan akartál költői lenni, akkor eltértél a tárgyól. Számomra nincs összefüggés nemcsak a verssel, hanem egymással, a sorokkal is.

Ajánlom, hogy fejleszd a szókincsed és olvass sok nagy költőtől verset, mert segítenek megérteni a képek alkotását. Van hozzá tehetséged.

2013. okt. 16. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, az itt lévő versek 99%-a nulla, üres. A tiédben van valami érdekes, annak ellenére, hogy még kezdetleges a stílusod és gyatra a szókincsed, mégis átüt a tehetség. Fejleszd magad, olvass rengeteget, írj, mert megéri.
2013. okt. 31. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
11%
hát sokkal jobb mint régi nagy költőink érthetetlen, átvitt értelmű,agyon tekert valamije, aminek gyakran a mondanivalóját sem érteni annyira fennkölt.
2013. nov. 17. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elég jó lett, bár az utolsó soroknak tényleg nem találom értelmét.
2013. nov. 26. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!