Milyen lett e két rajzom?
2013. szept. 22. 17:32
11/27 A kérdező kommentje:
9. oké
2013. szept. 23. 13:15
12/27 anonim válasza:
Hát nekem nem tisztem kritizálni más munkáját,de azt azért le kell hogy írjam...sajnos többszörösen hibás rajzok.Térbeliségnek nyoma sincs,a színes rajz teljesen aránytalan.Szem mérete,távolsága,orr... stb.Én azt tanácsolnám,és ezzel nem megbántani akarlak,hogy először tanulj meg a grafittal bánni,és sokkal unalmasabb témákon gyakorolni.Az emberi fej egy magasabb "kategória". Gyakorold az arányok eltalálását,fény,árnyék viszonyát,perspektívát.Rajzolj egyszerű dolgokat,gyümölcsöt,szobát,függönyt.Tedd térbe a dolgokat,ha ez megy jöhet az arc.Mert ez így teljesen rossz.Bárkit rajzolsz ebben a formában gyakorlatilag felismerhetetlen lesz.Gondolj csak bele,milyen ijesztő látvány lenne,ha ilyen nagy szemű torz ábrázatú csajok mászkálnának az utcán.Hajrá!!!!!!! :)
13/27 anonim válasza:
Előző,honnan tudod, hogy nem rajzfilmfigurának készülnek ezek?:)
14/27 anonim válasza:
Hogy honnan tudom? :D Na ne már,ezt te sem gondolod komolyan.... :D A rajzfilm figurák jellegzetesek,és azért olyanok amilyenek,mert az alkotójuk olyanra "álmodta"meg.Van karakterük.Sajnos,ezek a rajzok pedig azért olyanok amilyenek,mert ilyenre sikerültek.De ezzel nem megbántani akarom a vélhetőleg fiatal alkotót,ez csak egy válasz volt egy felvetésre.És most is csak azt mondhatom,gyakorolj sokat.Egy-két év múlva te is csak mosolyogni fogsz ezeken a rajzokon.Dörgöld oda az orrunk alá pár év múlva az "ultra fotó reál" portréidat. :) Hajrá!!!!
15/27 anonim válasza:
Én úgy 14 évesen rajzoltam ilyet.Az első az nem olyan rossz,bár nincs árnyékolva,a második az szar lett.
magadtól rajzoltad vagy másoltad valahonnan,mert ha az utóbbi,akkor ne folytasd.
17/27 A kérdező kommentje:
magamtól rajzoltam,14 vok
2013. szept. 26. 20:02
18/27 anonim válasza:
hááát..... ne haragúdj de én azt hittem olyan 3 évvel fiatalabb rajzolta
19/27 A kérdező kommentje:
nah mind1 nem baj vagy leszek jobb vagy nem...
2013. szept. 27. 13:26
20/27 anonim válasza:
mindenesetre semmiképpen ne hagyd abba! a rajzolás nem csak a szépségre megy, hanem az egyéniségre is! csak jót tesz az öidentitásodnak ha rajzolsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!