Hogy vegyem rá anyám hogy írasson ki, mert nem akar?
Figyelt kérdés
Most járok/járnék 7. éve furulyára..tudom lehet hogy kár lenne abba hagyni,de elegem van már belőle.Már mondtam neki többször is de azt mondta hogy most én vagyok a 'sláger' ja és na persze: büszke rám. -.- volt egyszer,amikor jól elkalapált ezért,mert jól le******* a furulyát(mármint szóban)..:( neem bírok ki már két évet(mert azt mondta h 8.-ig járjak legalább)..meg le kell vágni a körmöm ezért meg idegesít hogy nem szólal meg a hang ha sz*rul vágom le..jah meg sztem. kicsit ciki furulyázni -.- fhuuu :(2013. szept. 10. 19:41
1/2 anonim válasza:
hát mond neki azt hogy a tanulásra akarsz koncentrálni :)
és akkor biztos megenyhül
2/2 anonim válasza:
Nem ciki. És nem is haszontalan. Más téren is hasznosítható ez a tudás, bár ezt nehéz lenne elmagyarázni. Az is igaz, hogy ezért kell áldozatot hozni (miért nem kell...).
De ha annyira utálod, úgy sem fogod megtanulni rendesen, mert utálattal nem lehet tanulni. A tanulásra koncentrálás (már ha valóban), jó érv. De anyádat te ismered, mi fontos neki. Ez is egyfajta adásvétel. A furulya ejtése neked fontos. Olyant kell ajánlani érte, mai anyádnak fontos. Jól akkor jártok mindketten, ha ez valahogy a tanuláshoz kapcsolódik (azt elfogadom, hogy ez ma kevéssé meggyőző számodra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!