Ez milyen festékkel készül?
Figyelt kérdés
Rátaláltam a youtube-on erre a csodára.
Nagyon tetszik, csak nem tudom milyen festékkel készül:
http://www.youtube.com/watch?v=AtQK0jdZ6iE
És hogy kell e ehhez a technikához valami különleges papír/ecset?
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 7. 21:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem akvarell. Akvarell papír és festék a művészellátóban kapható. Az iskolai rajzórán viszont úgy tanítottuk, hogy a rendes félfamentes rajzlapot beáztattuk egy pillanatra és erre kellett festeni vízfestékkel a gyerekeknek. Kb. 10 percük volt rá a papír száradásáig. Ezt csak a próbálgatáshoz javaslom, nem az igazi, de olcsón kipróbálható mivel az akvarell papír viszonylag drága.
2/2 anonim válasza:
Akvarellre tippelek,de az akrillal hígan hasonló hatást lehet elérni.
Akvarell papírból 300g/m2 amit érdemes használni,akkor jobban bírja gyűrődés nélkül. Elvileg be kell áztatni és leragasztani spéci ragasztószalaggal a szélein,mert így amikor majd szárad kifeszül egyenesre ,nem lesz hullámos.
Az akvarellhez speciális jellemzően puha szőrű ecsetet használnak,ami sok festéket tud magába szívni.
Egyébként van aki vászonra is dolgozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!