Vannak itt fiatal, amatőr írók? Mi az, amiről legszívesebben írtok?
Figyelt kérdés
fiatal, hamvas, amatőr írók (vagy írással próbálkozó) és irodalomszerető embereket keresek. olyanokat, mint én.
sok mindenre kíváncsi vagyok, ezért nem haragudnék meg, ha lennének olyan bátrak, akik privát üzenetet írnának nekem, ráadásul mindezt úgy, hogy nyitottak mindenre. főleg kérdésekre és filozofálgatásra. vagy mittomén.
a kérdésem továbbá az lenne, hogy mint amatőr, kezdő firkáló, mi az amiről szívesen írsz? vagy általában miket (novella, regény, kisregény, stb.) írsz?
köszönöm a válaszokat.
és előre köszönöm azoknak is, akik érdeklődve írnak üzenetet is.
17F
2013. aug. 31. 20:46
1/5 anonim válasza:
Az akit te keresel az nincs a Gyíkon.
2/5 A kérdező kommentje:
megmondom őszintén, hogy nem igazán értem mire akarsz ezzel utalni... írtak üzenetet.
2013. aug. 31. 23:09
3/5 anonim válasza:
Én szeretek irogatni 18/L, első könyvem kb 15 évesen kezdtem el írni, de azóta nem volt kedvem befejezni ( igazat megvallva azóta nem érdekel az a téma) most egy újat kezdtem.
4/5 anonim válasza:
Én is írok,most kezdtem egy kisregényt:)
5/5 anonim válasza:
Én novellákat szoktam, meg majd szeretnék írni egy regényt is, ha már elég ügyes leszek hozzá:D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!