Valakit érdekelne egy ilyen könyv? Ha valakit érdekel e-mailbe átküldöm az egészet, esetleg a folytatást ide leírom.
Brigit és Anne a legjobb barátnők. Brigit másodikos korába került a mai osztályukba, az első naptól kezdve Brigit népszerű, kedves mosolygós lány, mindenki szereti. Anne viszont el van a maga világában, nem enged abba senkit, egészen amíg meg nem ismeri Brigitet. Anne dalszövegeket ír Brigitnek aki nagy sikerrel elénekli őket, tökéletesen kiegészítik egymást. Anne szülei meghaltak már kiskorában ezért nagynénjénél él, de a nagymamájánál tölti minden szép pillanatát.6. osztályban egy új lány jön azosztályba aki még a soha össze nem veszett lányokat is egymásnak uszítja. Anne felvételizik a környék legjobb gimnáziumába, és ez miatt még jobban összevesznek. Végül lebontják a barátságuk közti falat, s eközben egyre jobban felfedezik múltukat, Anne rájön kik is voltak a szülei. Brigit pedig megkeresi soha nem látott édesapját, és anyja sírját. Végül milyen nehézségek várnak a 2 lányra az új gimnáziumba (?), na a poént nem lövöm le :).
13 éves vagyok. Szeretek írni. Nem nagyképűen mondva, de sokan mondták már hogy jó is vagyok, a koromhoz képest. Nyertem országos novella író pályázatot is. Írtam már 2 színdarabot (osztálynak és az iskolának).
Engem személy szerint nem érdekelnek az ilyen jellegű történetek (bocs), de biztos vannak olyanok, akiket igen.
Nem tudom, 13 évesekkel szoktak-e kezdeni bármit is, de javaslom, keress egy kiadót. Vagy jelentesd meg a könyvet az iskolaújságban, fejezetenként. És akit érdekel, az epedve fogja várni majd a folytatást.
Hát, sok sikert, Miss láláleda, remélem, egyszer megpillanthatom az Ön műveit is az ajánlott olvasmányok közt :)
Hmm, ha kritika kell, küldd el a könyvet.
Nem biztos, hogy tetszik majd, de sok könyvet olvastam, s bár írni nem tudok, talán tudok mondani pár építő jellegű javaslatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!