Tudnátok olyan oldalt/oldalakat mondani ahol amatőr írók tehetik közzé a munkájukat?
Figyelt kérdés
Fanfic oldalt rengeteget kaptam, de én egy saját munkámmal szeretném megismertetni az embereket és mások munkáját szeretném olvasni, ezért szeretnék egy olyan oldalt ahol ez lehetséges .2013. aug. 21. 22:27
1/7 anonim válasza:
Szia! Igaz, hogy a merengő fafnic oldal, de önálló történetből is rengeteg van rajta, ezeknek külön kategória is van, ezt tudom javasolni (fanfic.hu/merengo - keresd az privet drive kategóriát).
Vagy, ha nem kifejezetten prózára gondoltál, akkor verseknek ott van a poet.hu, csekkold azt is :)
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
na, egy kezdőnek éppen a dokkot nem javasolnám
5/7 anonim válasza:
Attól, hogy a kérdező amatőr, még nem biztos, hogy kezdő... A Dokk nevű költészeti portál különben is tele van „újoncokkal”, akik most bontogatják a szárnyaikat, ha nem tudnád, amigo.
6/7 anonim válasza:
#5 elég régen tudom, és elég rossz a véleményem a belterjességéről
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , sokat segítettetek .
2013. szept. 10. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!