Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szereted, ha a könyveid...

Szereted, ha a könyveid viseletessé válnak?

Figyelt kérdés
Szakadások, kávé foltok, ütődések keletkeznek rajta a használat következtében. Vagy szereted tökéletes vadiúj állapotban megőrizni őket?

2013. aug. 15. 22:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha sokat forgatom, akaratlanul is keletkeznek rajta gyűrődések, foltok. Egyébként próbálok odafigyelni, hogy amilyen szépen csak lehet, megőrizzem az új formáját.
2013. aug. 15. 22:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon vigyázok rájuk, néha talán már túlságosan is -- ez pl. abban is megmutatkozik, hogy nem adom őket kölcsön soha senkinek... (Ebben persze a rossz tapasztalatok is benne vannak.)
2013. aug. 15. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
A használat velejárója, hogy viseltessé válik a könyv. Igyekszem rájuk vigyázni, amennyire lehet, de tökéletes állapotban mgőrizni lehetetlen.
2013. aug. 15. 22:57
 4/14 anonim ***** válasza:

Szakadas es kavefolt elkepzelhetetlen, nagyon vigyazok rajuk. Nyitva sem teszem le sosem, belsovel lefele, s nem hajtok ra "szamarfulet".

Majdnem ujszeru allapotban vannak, annak ellenere, h idorol-idore ujra olvasom.

Konyvb*zi vagyok.

Amugy van mas is rajtam kivul, akinek az e-konyv nem adja?

2013. aug. 15. 23:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Én nem olvastam még e-könyvet, de nem is fogok.
2013. aug. 15. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Itt figyel a gepemen A szurke 50 arnyalata, mindharom es nem tudom magam ravenni, h elolvassam, pedig erdekel. :(
2013. aug. 15. 23:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ebook nagyon olvastatja magát. Nem gép előtt görnyedve, hanem ha van egy megfelelő tableted vagy ebook readered, legalább annyira bele lehet merülni, ha nem jobban, mert az elolvasott lapok vastagságán nem is érzed az időt.
2013. aug. 15. 23:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, ha a könyvem megkopik, nagyon szoktam rájuk vigyázni, a könyv érték.

Viszont életem egyik legjobb kiadása a Kindle paperwhite-om volt. Mivel nagyon sokat utazok (télen a sötét buszon, amin nincsen lámpa), nagyon szeretem, hogy akkor is tudok olvasni. Könnyű, nem kell az ágyban a vastag könyvekkel zsonglőrködnöm, mikor lefekvés előtt olvasok. Magammal vihetem az előadásokra egyetemen, igazából bárhová. Nagyon szeretem a könyveket, az illatukat, a papírt, de ezzel az e-book olvasóval sokkal egyszerűbb az élet. Nem beszélve arról, hogy nem kell várnom a könyvekre fél év előjegyzést a könyvtárban, ha új a könyv és népszerű, hanem letölthetem, és olvashatom.

2013. aug. 15. 23:43
 9/14 anonim ***** válasza:

Próbálok vigyázni a könyveimre, de nem zavar, ha nem marad meg a vadiúj állapotuk. Néha óhatatlanul éri őket ez-az, főleg szakadás, egyszerűen a lapozás néha elszakítja őket, ez van.

Viszont az új állapotú könyveknél sokkal jobban szeretem a régieket :) Sok használt könyvem van antikváriumból :) Jó állapotúak, de láthatóan régiek :)

E-bookot is olvastam már, sajna csak monitoron. Kényszer és nagyon kivételes esetben csinálom, egészen más egy valódi papírkönyv, érzés, illat, látvány, tapintás szempontjából is... S más elnézni a polcon, mint tudni, hogy valahol ott lapul a vinyómon.

2013. aug. 16. 01:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Tabletem van, megsem adja.

Pedig rengeteget elkezdtem, mert azt gondoltam, csak a konyv nem jo, de nem.

2013. aug. 16. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!