Szereted, ha a könyveid viseletessé válnak?
Szakadas es kavefolt elkepzelhetetlen, nagyon vigyazok rajuk. Nyitva sem teszem le sosem, belsovel lefele, s nem hajtok ra "szamarfulet".
Majdnem ujszeru allapotban vannak, annak ellenere, h idorol-idore ujra olvasom.
Konyvb*zi vagyok.
Amugy van mas is rajtam kivul, akinek az e-konyv nem adja?
Nem szeretem, ha a könyvem megkopik, nagyon szoktam rájuk vigyázni, a könyv érték.
Viszont életem egyik legjobb kiadása a Kindle paperwhite-om volt. Mivel nagyon sokat utazok (télen a sötét buszon, amin nincsen lámpa), nagyon szeretem, hogy akkor is tudok olvasni. Könnyű, nem kell az ágyban a vastag könyvekkel zsonglőrködnöm, mikor lefekvés előtt olvasok. Magammal vihetem az előadásokra egyetemen, igazából bárhová. Nagyon szeretem a könyveket, az illatukat, a papírt, de ezzel az e-book olvasóval sokkal egyszerűbb az élet. Nem beszélve arról, hogy nem kell várnom a könyvekre fél év előjegyzést a könyvtárban, ha új a könyv és népszerű, hanem letölthetem, és olvashatom.
Próbálok vigyázni a könyveimre, de nem zavar, ha nem marad meg a vadiúj állapotuk. Néha óhatatlanul éri őket ez-az, főleg szakadás, egyszerűen a lapozás néha elszakítja őket, ez van.
Viszont az új állapotú könyveknél sokkal jobban szeretem a régieket :) Sok használt könyvem van antikváriumból :) Jó állapotúak, de láthatóan régiek :)
E-bookot is olvastam már, sajna csak monitoron. Kényszer és nagyon kivételes esetben csinálom, egészen más egy valódi papírkönyv, érzés, illat, látvány, tapintás szempontjából is... S más elnézni a polcon, mint tudni, hogy valahol ott lapul a vinyómon.
Tabletem van, megsem adja.
Pedig rengeteget elkezdtem, mert azt gondoltam, csak a konyv nem jo, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!