Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit jelent számotokra a művészet?

Mit jelent számotokra a művészet?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Én imádok festeni és írni, számomra a művészet az önkifejezés, és egyben a "naplóm" is.

20/L

2013. aug. 10. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Miket szoktál festeni?:)

Egyébként érzelmek átadása.

2013. aug. 10. 23:35
 3/5 Logout99 válasza:
Ha bármilyen alkotással tükrözöd a saját lényed, vagy az egyéniséged természetes kibontakoztatása...valahogy így fogalmaznám meg!
2013. aug. 11. 08:00
 4/5 sándorjános ***** válasza:
Az igazi művészet képes az alkotót teljességgel megvalósítani, azt az ízlésvilágot, amit ő számára legszebbnek tart sajátkezűleg.
2013. aug. 11. 08:57
 5/5 anonim válasza:

Zongorázok, próbálkozok zeneszerzéssel ilyen olyan eredményekkel de egyenlőre csak otthon magamnak, szeretek rajzolni, énekelni képzetlenül tudok. Számomra az igazi művészet a Chopin scherzo-nál kezdődik vagy Mozart zongoraversenynél. A művészet egy olyan dolog, amit az ember nem egy adott divat fanatikus majmolása miatt csinál, hanem mert eggyé válik a művel, hangszerre, festménnyel, költeménnyel. Azt hiszem a legfőbb alkotóelemei az érző szív, képzelőerő, a dolgok átélése, és az a felejthetetlen boldogság amit akkor érzek amikor leülök egy gyönyörű hangú koncertzongorához és csak én vagyok, nem Zsófi és a zongora, hanem mint egy személy két testben.

Bocsánat, kicsit túlságosan is belementem ebbe az érzelmi dologba, de ha egyszer ezt látom nem fogok hazudni.

2013. aug. 13. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!