Én imádok festeni és írni, számomra a művészet az önkifejezés, és egyben a "naplóm" is.
20/L
Miket szoktál festeni?:)
Egyébként érzelmek átadása.
Zongorázok, próbálkozok zeneszerzéssel ilyen olyan eredményekkel de egyenlőre csak otthon magamnak, szeretek rajzolni, énekelni képzetlenül tudok. Számomra az igazi művészet a Chopin scherzo-nál kezdődik vagy Mozart zongoraversenynél. A művészet egy olyan dolog, amit az ember nem egy adott divat fanatikus majmolása miatt csinál, hanem mert eggyé válik a művel, hangszerre, festménnyel, költeménnyel. Azt hiszem a legfőbb alkotóelemei az érző szív, képzelőerő, a dolgok átélése, és az a felejthetetlen boldogság amit akkor érzek amikor leülök egy gyönyörű hangú koncertzongorához és csak én vagyok, nem Zsófi és a zongora, hanem mint egy személy két testben.
Bocsánat, kicsit túlságosan is belementem ebbe az érzelmi dologba, de ha egyszer ezt látom nem fogok hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!